JEG ER KRAFTEN KRYSTALCEREMONI & FULDMÅNEMEDITATION D. 21. MARTS

Nu kan du købe billetter til “Jeg er Kraften” Krystalmeditation d. 21. marts september- en magisk ceremoni under fuldmånen med aktiveringer, indvielse og krystalhealing.

 

KØB BILLETTER

JEG ER KRAFTEN KRYSTALCEREMONI & FULDMÅNEMEDITATION D. 21. MARTS

D. 21. marts blænder vi op for “Jeg er Kraften” Krystalmeditation – en magisk aften under fuldmånen, hvor vi vil gennemføre den 9. Indvielse og Sjælerejse fra Universets Sang.

På d. 9. sjælerejse i Universets Sang vil vi rejse til Det Universelle Hjerte og slette de gamle karmiske spor, som skaber afstand og adskillelse i livet.

Samtidig vil Lorelei præsenterer publikum for hendes magiske gonger samt en lang række krystalsyngeskåle og spille forskellige healingsharmonier og meditative musikstykker for publikum.

 

Hvor: Lorelei’s Concert Hall

Hvornår: 21. marts kl. 20 – 22

Hvem: Alle er velkomne og det kræver ingen forudsætninger at deltage

Pris: 250 kr.

Hvordan  Køb billeter

Under Krystalmeditationen, bliver du guidet i dybe, healende meditationer, hvor klange fra gonger, chimes og mere end 50 enestående krystalsyngeskåle clearer og transformerer blokeringer og støj i såvel kroppen som i sindet, og aktiverer nye, højere vibrationer i din bevidsthed.

Krystallysekroner og blafrende stearinlys i den katedral-lignende koncertsal inviterer til meditativ fordybelse, og under meditationen guides du ind i en dyb og healende bevidsthedstilstand.

KØB BILLETTER

JEG ER KRAFTEN KRYSTALCEREMONI & FULDMÅNEMEDITATION D. 21. MARTS

Nu kan du købe billetter til “Jeg er Kraften” Krystalmeditation d. 21. marts september- en magisk ceremoni under fuldmånen med aktiveringer, indvielse og krystalhealing.

 

KØB BILLETTER

UNIVERSETS SANG

“Lag på lag slipper livenes missioner deres tag i mig, og jeg mærker, hvordan utallige løfter, overbevisninger og missioner har siddet som koder i min lyskrop igennem umindelige tider og styret mine relationer, mine situationer og kreationer.

Jeg giver tilladelse til, at disse koder slettes i mig nu, og jeg mærker, at det er retteligt det, som sker.

Jeg bliver stille. I takt med, at livene og personerne slipper deres magnetiske tag i mig, afklædes jeg del for del af min lyskrop, indtil jeg ligger blottet og nøgen som et lille nyfødt barn i den varme hulning i den mægtige universelle hånd, der bærer mig igennem tiderne, livene og søjlen.

Harmonier og bløde klange toner fortsat igennem mig, og dybe suk passerer igennem livene og løsner og afkoder, altimens jeg løftes ind i universets absolutte centrum: Det universelle hjerte. Det universelle hjertes puls. Det universelle hjertes altomfavnende kærlighed.”

– Fra Universets Sang – Jeg er Kraften 9. sjælerejse.

JEG ER KRAFTEN KRYSTALCEREMONI & FULDMÅNEMEDITATION D. 21. MARTS

Nu kan du købe billetter til “Jeg er Kraften” Krystalmeditation – en magisk ceremoni under fuldmånen med aktiveringer, indvielse og krystalhealing. Det kræver ingen forudsætninger at deltage, og alle er velkomne.

 

KØB BILLETTER

UNIVERSETS SANG – EN SJÆLEREJSE

“Da jeg intetanende begyndte at skrive det kapitel, som hører til sangens første vers, ’JEG ER LYSET’, rejste energien sig pludselig omkring mig og dannede en ufattelig søjle af hvidglødende lys, og før jeg så mig om, blev jeg for mit indre blik katapulteret op igennem lyssøjlen, som var den et ormehul i universet.

Energien var så intens, at jeg næsten ikke kunne skrive. Mit kronecenter brændte, og kundaliniens mytiske slanger rejste sig i min rygsøjle i takt med, at jeg blev løftet op igennem lyssøjlens kanal. Mægtige klange tordnede for mit indre øre, og før jeg så mig om, befandt jeg mig i en helt anden virkelighed. Jeg befandt mig nu… på Universets Tag.

Hvad der dernæst skete, kommer du selv til at opleve på den sjælerejse, der venter dig, når du i bogens første kapitel aktiverer den første søjle.“…

Velkommen til Universets Sang. En eventyrlig sjælerejse ind i din bevidsthed.

Universets sang er en interaktiv bog, hvor læseren selv er hovedpersonen, som tager på et spirituelt eventyr – en rejse ind i sin egen bevidsthed.

Som læser er du helten eller heltinden, der rejser gennem 15 universelle porte i bogens 15 kapitler. Hver gang du læser et kapitel, modtager du en indvielse. Det vil sige, at du bliver ført gennem et tema, en oplevelse og en historie, hvor du finder en brik af din sjæl.

Når du – over nogle uger og måneder – har været gennem bogens 15 porte, vil du stå et andet sted i dig selv. Du vil have sluppet en lang række gamle mønstre og overbevisninger, som har holdt dig tilbage, og du vil føle dig løftet, forbundet og fri i dig selv. Du vil have fået kontakt til den gnist af det universelle lys, som bor inden i dig.

Tag med på rejsen til livets træ, hvor dine tusinde navne klirrer i stjernevinden. Træd igennem porten til sjælens have, hvor dit andet jeg sover i evigheden. Og tag med på vandring over stjernebroen til enhedens sø, hvor du vil møde dig selv i alle Universets afskygninger.

Få en smagsprøve på Universets Sang her: Læs uddrag 

KØB DE GUIDEDE SJÆLEREJSER I VORES WEBSHOP

De 15 sjælerejser er indspillet og indtalt af Lorelei, og du kan købe dem enkeltvis eller som samlet pakke. Hver sjælerejse er akkompagneret af Loreleis krystalsyngeskåle og varer mellem 45 og 55 minutter.

LYT OG KØB GUIDEDE SJÆLEREJSER

MØD LORELEIS KRYSTALSYNGESKÅLE

Lorelei arbejder med mere end 55 alkymistiske krystalsyngeskåle, skabt af krystaller, ædelstene, ædelmetaller og mineraler. Alle skåle er fremstillet af Crystal Tones i USA.

LÆS MERE
Select your currency