“JEG ER ILDEN” KRYSTALMEDITATION D. 12. JUNI

Hvis du ønsker at slippe genstridige karmiske bånd samt skabe et kvantespring i dit liv, kan du deltage i den enestående “Jeg er Ilden” – Krystalmeditation med Lorelei d. 12. juni. To timers indvielse, sjælerejse og krystalhealing i Lorelei’s Concert Hall med 50 krystalsyngeskåle, gonger og Universets Sang.

KØB BILLETTER

JEG ER ILDEN KRYSTALMEDITATION D. 12. JUNI

 

D. 12. juni blænder vi op for “Jeg er Ilden” Krystalmeditation – en magisk aften, hvor vi vil gennemføre den 6. Indvielse og Sjælerejse fra Universets Sang.

Jeg er Ilden er 6. sjælerejse og Indvielse i Universets Sang, og er en dyb og smuk Fugl Fønix proces, hvor du bliver renset og genfødt i skaberkraftens hvide ild.

Jeg er Ilden knytter sig til sommersolhvervsenergien og den transformation, der åbnes mulighed for igennem den portal, solhvervet åbner op for, og som fortsætter indtil til Liongate d. 08.08. i augustmåned.

Samtidig vil Lorelei præsentere publikum for hendes magiske gonger samt en lang række krystalsyngeskåle og spille forskellige healingsharmonier og meditative musikstykker for publikum.

Hvor: Lorelei’s Concert Hall

Hvornår: 12. juni kl. 20 – 22

Hvem: Alle er velkomne og det kræver ingen forudsætninger at deltage

Pris: 250 kr.

Hvordan  Køb billet til “Jeg er Ilden d. 12. juni

Under Krystalmeditationen, bliver du som guidet i dybe, healende meditationer, hvor klange fra mere end 50 enestående krystalsyngeskåle clearer og transformerer blokeringer og støj i såvel kroppen som i sindet, og aktiverer nye, højere vibrationer i vores bevidsthed.

Krystallysekroner og blafrende stearinlys i den katedral-lignende koncertsal inviterer til meditativ fordybelse, og under meditationen guides du ind i en dyb og healende bevidsthedstilstand.

Vi ses  d. 12. juni til “Jeg er Ilden Krystalmeditation kl. 20 – 22 i Lorelei’s Concert Hall.

KØB BILLETTER

JEG ER ILDEN KRYSTALMEDITATION D. 12. JUNI

Nu kan du købe billetter til “Jeg er Ilden” Krystalmeditation d. 12. juni – en magisk ceremoni under fuldmånen med aktiveringer, indvielse og krystalhealing.

 

KØB BILLETTER

UNIVERSETS SANG

“Jeg mærker, hvordan en del af mig opløses her i ildens flammende intensitet, og at ildens rensende lue virker i alle mine atomer og alle mine legemer på tværs af alle liv, tider og rum.

Jeg er ilden. Ilden er i mig og alt, hvad der nogensinde har hæmmet mig i at sætte skabelsens ild fri i samtlige mine liv, bliver i dette nu transformeret i ildens hvidglødende metamorfose.

Tidens vinde hvirvler omkring mig i stadigt kraftigere vindstød for nu at rejse sig til en mægtig storm. Og den universelle shamans tromme tordner igennem tidens stof og ryster alle tidernes karma fri for at opløse den for evigt i denne ildstorm, der lige nu fejer igennem alle mine legemer og alle mine liv og efterlader alt renset og som nyfødt på sin vej.

Jeg renser og transformerer alle min legemer i ildens hellige meta­ morfose i samtlige mine liv på tværs af tid og rum”.

Med udstedelsen af denne kommando mærker jeg med ét en dyb fred fylde mig. En fuldkommen og endegyldig fred, der breder sig i ud i alle mine legemer og liv på tværs af tid og rum. Og jeg mærker dybt i min sjæl, at en stor og vigtig opgave er fuldført. At en urgammel opgave, der har strakt sig over utallige legemer og liv, er helt og aldeles fuldført og kan stedes til hvile for evigt.

Den endegyldige fred breder sig som ringe i evighedens vande, og alt bliver stille. Jeg er renset. Det er tilendebragt.”

– Fra Universets Sang – Jeg er Ilden. 6. sjælerejse.

UNIVERSETS SANG – EN SJÆLEREJSE

“Da jeg intetanende begyndte at skrive det kapitel, som hører til sangens første vers, ’JEG ER LYSET’, rejste energien sig pludselig omkring mig og dannede en ufattelig søjle af hvidglødende lys, og før jeg så mig om, blev jeg for mit indre blik katapulteret op igennem lyssøjlen, som var den et ormehul i universet.

Energien var så intens, at jeg næsten ikke kunne skrive. Mit kronecenter brændte, og kundaliniens mytiske slanger rejste sig i min rygsøjle i takt med, at jeg blev løftet op igennem lyssøjlens kanal. Mægtige klange tordnede for mit indre øre, og før jeg så mig om, befandt jeg mig i en helt anden virkelighed. Jeg befandt mig nu… på Universets Tag.

Hvad der dernæst skete, kommer du selv til at opleve på den sjælerejse, der venter dig, når du i bogens første kapitel aktiverer den første søjle.“…

Velkommen til Universets Sang. En eventyrlig sjælerejse ind i din bevidsthed.

Universets sang er en interaktiv bog, hvor læseren selv er hovedpersonen, som tager på et spirituelt eventyr – en rejse ind i sin egen bevidsthed.

Som læser er du helten eller heltinden, der rejser gennem 15 universelle porte i bogens 15 kapitler. Hver gang du læser et kapitel, modtager du en indvielse. Det vil sige, at du bliver ført gennem et tema, en oplevelse og en historie, hvor du finder en brik af din sjæl.

Når du – over nogle uger og måneder – har været gennem bogens 15 porte, vil du stå et andet sted i dig selv. Du vil have sluppet en lang række gamle mønstre og overbevisninger, som har holdt dig tilbage, og du vil føle dig løftet, forbundet og fri i dig selv. Du vil have fået kontakt til den gnist af det universelle lys, som bor inden i dig.

Tag med på rejsen til livets træ, hvor dine tusinde navne klirrer i stjernevinden. Træd igennem porten til sjælens have, hvor dit andet jeg sover i evigheden. Og tag med på vandring over stjernebroen til enhedens sø, hvor du vil møde dig selv i alle Universets afskygninger.

Få en smagsprøve på Universets Sang her: Læs uddrag 

KØB DE GUIDEDE SJÆLEREJSER I VORES WEBSHOP

De 15 sjælerejser er indspillet og indtalt af Lorelei, og du kan købe dem enkeltvis eller som samlet pakke. Hver sjælerejse er akkompagneret af Loreleis krystalsyngeskåle og varer mellem 45 og 55 minutter.

LYT OG KØB GUIDEDE SJÆLEREJSER

MØD LORELEIS KRYSTALSYNGESKÅLE

Lorelei arbejder med mere end 55 alkymistiske krystalsyngeskåle, skabt af krystaller, ædelstene, ædelmetaller og mineraler. Alle skåle er fremstillet af Crystal Tones i USA.

LÆS MERE
Select your currency