CEREMONIER

Du kan deltage i Lorelei’s indvielser, ceremonier og krystalmeditationer i Lorelei’s Concert Hall i København.

Lorelei kanaliserer en meget høj lysindstrømning igennem hendes ceremonier, hvor du vil blive guidet på universelle, transformerende sjælerejser, og hvor lydsøjler og klange fra Loreleis krystalsyngeskåle clearer og transformerer blokeringer og støj i såvel kroppen som i sindet, og aktiverer nye, højere vibrationer i din lyskrop.

Alle Loreleis ceremonier indeholder en indvielse af publikum. En indvielse er en oplevelse, som fører dig igennem en port i din bevidsthed, hvor du vil aflægge de karmiske aftryk og mønstre, der ikke længere tjener dig, og istedet modtage en større del af dit højere selv samt bringe dig i en dyb kontakt med det universelle lys, som du udspringer fra.

Krystallysekroner og blafrende stearinlys i den katedral-lignende koncertsal inviterer til meditativ fordybelse, og under sjælerejserne guides du ind i den dybe bevidsthedstilstand, som healer adskillelse og re-etablerer vores kontakt til vores højere selv og tilstanden af ‘Oneness’.

KALENDER FORÅR 2018

✺ 30. April:  Jeg er Havet, Universets Sang Krystalmeditation, Lorelei’s Concert Hall, Copenhagen, Køb billetter
 29. maj: Sound Bath, Lorelei’s Concert Hall, Copenhagen, Køb billetter
✺ 12. Juni: “Jeg er Ilden, Krystalmeditation, Lorelei’s Concert Hall, Copenhagen, Køb billetter

Tilmeld dig Lorelei’s nyhedsbrev nederst på siden eller følg Lorelei på facebook, hvis du vil adviseres på forhånd om nye datoer og events.

HAR DU LYST TIL AT DELTAGE I EN CEREMONI?

Du kan købe billetter på vores webshop til Loreleis arrangementer.

KØB BILLETTER

BOOK LORELEI TIL EN KRYSTALKONCERT

Lorelei tournerer med sine ceremonier og sine krystalsyngeskåle. Kontakt os, hvis du er interesseret i at booke Lorelei.

FORESPØRG

MØD LORELEIS KRYSTALSYNGESKÅLE

Lorelei arbejder med mere end 40 alkymistiske krystalsyngeskåle, skabt af krystaller, ædelstene, ædelmetaller og mineraler. Alle skåle er fremstillet af Crystal Tones i USA.

LÆS MERE

LORELEI HAR UDGIVET MANGE BØGER OG CD'ERE

Du kan købe Lorelei’s bøger og cd’ere med sjælerejser og krystalhealingsmusik i vores webshop.

KØB NU

Select your currency