CEREMONIER

Du kan deltage i Lorelei’s indvielser, ceremonier og krystalmeditationer i Lorelei’s Concert Hall i København.

Lorelei kanaliserer en meget høj lysindstrømning igennem hendes ceremonier, hvor du vil blive guidet på universelle, transformerende sjælerejser, og hvor lydsøjler og klange fra Loreleis krystalsyngeskåle clearer og transformerer blokeringer og støj i såvel kroppen som i sindet, og aktiverer nye, højere vibrationer i din lyskrop.

Alle Loreleis ceremonier indeholder en indvielse af publikum. En indvielse er en oplevelse, som fører dig igennem en port i din bevidsthed, hvor du vil aflægge de karmiske aftryk og mønstre, der ikke længere tjener dig, og istedet modtage en større del af dit højere selv samt bringe dig i en dyb kontakt med det universelle lys, som du udspringer fra.

Krystallysekroner og blafrende stearinlys i den katedral-lignende koncertsal inviterer til meditativ fordybelse, og under sjælerejserne guides du ind i den dybe bevidsthedstilstand, som healer adskillelse og re-etablerer vores kontakt til vores højere selv og tilstanden af ‘Oneness’.

KALENDER FORÅR 2018

✺ 6th January: New Years Concert, The Shatto Chapel, First Congregational Church, Los Angeles, SOLD OUT
✺ 1. februar: Jeg er Livet Krystalmeditation, Lorelei’s Concert Hall, Copenhagen,SOLD OUT
✺ 28. februar: Universets Sang Fuldmånekoncert, Alexandria Ballrooms, Los Angeles, SOLD OUT

✺ 14. Marts: Sound Bath, Lorelei’s Concert Hall, Copenhagen, SOLD OUT
✺ 30. April:  Jeg er Havet, Universets Sang Krystalmeditation, Lorelei’s Concert Hall, Copenhagen, UDSOLGT
 29. maj: Sound Bath, Lorelei’s Concert Hall, Copenhagen, UDSOLGT
✺ 12. Juni: “Jeg er Ilden, Krystalmeditation, Lorelei’s Concert Hall, Copenhagen, Køb billetter

Tilmeld dig Lorelei’s nyhedsbrev nederst på siden eller følg Lorelei på facebook, hvis du vil adviseres på forhånd om nye datoer og events.

JEG ER ILDEN KRYSTALMEDITATION D. 12. JUNI

Nu kan du købe billetter til “Jeg er Ilden” Krystalmeditation d. 12. juni – en magisk ceremoni under fuldmånen med aktiveringer, indvielse og krystalhealing.

 

KØB BILLETTER

JEG ER ILDEN KRYSTALMEDITATION D. 12. JUNI

 

D. 12. juni blænder vi op for “Jeg er Ilden” Krystalmeditation – en magisk aften, hvor vi vil gennemføre den 6. Indvielse og Sjælerejse fra Universets Sang.

Jeg er Ilden er 6. sjælerejse og Indvielse i Universets Sang, og er en dyb og smuk Fugl Fønix proces, hvor du bliver renset og genfødt i skaberkraftens hvide ild.

Jeg er Ilden knytter sig til sommersolhvervsenergien og den transformation, der åbnes mulighed for igennem den portal, solhvervet åbner op for, og som fortsætter indtil til Liongate d. 08.08. i augustmåned.

Samtidig vil Lorelei præsentere publikum for hendes magiske gonger samt en lang række krystalsyngeskåle og spille forskellige healingsharmonier og meditative musikstykker for publikum.

Hvor: Lorelei’s Concert Hall

Hvornår: 12. juni kl. 20 – 22

Hvem: Alle er velkomne og det kræver ingen forudsætninger at deltage

Pris: 250 kr.

Hvordan  Køb billet til “Jeg er Ilden d. 12. juni

Under Krystalmeditationen, bliver du som guidet i dybe, healende meditationer, hvor klange fra mere end 50 enestående krystalsyngeskåle clearer og transformerer blokeringer og støj i såvel kroppen som i sindet, og aktiverer nye, højere vibrationer i vores bevidsthed.

Krystallysekroner og blafrende stearinlys i den katedral-lignende koncertsal inviterer til meditativ fordybelse, og under meditationen guides du ind i en dyb og healende bevidsthedstilstand.

Vi ses  d. 12. juni til “Jeg er Ilden Krystalmeditation kl. 20 – 22 i Lorelei’s Concert Hall.

KØB BILLETTER

JEG ER ILDEN KRYSTALMEDITATION D. 12. JUNI

Nu kan du købe billetter til “Jeg er Ilden” Krystalmeditation d. 12. juni – en magisk ceremoni under fuldmånen med aktiveringer, indvielse og krystalhealing.

 

KØB BILLETTER

MØD LORELEIS KRYSTALSYNGESKÅLE

Lorelei arbejder med mere end 40 alkymistiske krystalsyngeskåle, skabt af krystaller, ædelstene, ædelmetaller og mineraler. Alle skåle er fremstillet af Crystal Tones i USA.

LÆS MERE

BOOK LORELEI TIL EN KRYSTALKONCERT

Lorelei tournerer med sine ceremonier og sine krystalsyngeskåle. Kontakt os, hvis du er interesseret i at booke Lorelei.

FORESPØRG

HAR DU LYST TIL AT DELTAGE I EN CEREMONI?

Du kan købe billetter på vores webshop til Loreleis arrangementer.

KØB BILLETTER
Select your currency