UNIVERSETS SANG – EN SJÆLEREJSE

Universets Sang er en sang, en bog og 15 sjælerejser ind i din bevidsthed, hvor du igennem hver sjælerejse finder en brik af din sjæls puslespil. Download et uddrag her.

LÆS UDDRAG

MØD LORELEI

Lorelei (Majken Lorelei Matzau) er en dansk psykolog, komponist og forfatter, som igennem de sidste 20 år har undervist i meditation og faciliteret sjælerejser og spirituelle ceremonier for store publikummer.

LÆS MERE

UNIVERSETS SANG ER UDKOMMET BÅDE SOM BOG, SOM SANG OG SOM 15 GUIDEDE MEDITATION. 

DU kan høre og læse uddrag af meditationerne og af bogen i vores webshop.

KØB NU

VELKOMMEN TIL UNIVERSETS SANG

Det hele startede med, at jeg fik inspiration til at skrive en kærlighedssang til universet tilbage i 2016. Og da jeg senere på året sang sangen ved den hellige kilde på toppen af Mount Shasta i Californien, kom rytmen til mig. Pulsen. Hjerteslaget. Med ét var den der. Som var det selveste Shastas hjerteslag, der blev rytmen i sangen. Pludselig vidste jeg, hvordan ”Universets sang” skulle synges, og jeg var klar til at skrive bogen. Hver af de 15 vers i sangen indgår i bogens kapitler.

 

Velkommen til Universets Sang – en bog, en sang og 15 sjælerejser.

Universets Sang består af 15 sjælerejser, som fører dig dybt ind din bevidsthed. Du vil rejse igennem lyset og mørket, og du vil transformere karmiske mønstre og løfte dig op i det universelle lys, hvor du hører hjemme.

Hver sjælerejse fører dig til en brik af din sjæls puslespil, og du vil, når du har gennemført de 15 sjælerejser, stå fuldt og helt i din sjæls fulde kraft og stråleglans.

Du kan gennemføre de 15 sjælerejser blot ved at læse de 15 kapitler i bogen – et efter et. Hvert kapitel fører dig på en sjælerejse og igennem en indvielse, og de 15 sjælerejser gennemføres over en periode på fx 3-4 måneder.

Du kan også vælge at gennemføre sjælerejserne ved at lytte til de 15 fantastiske guidede meditationer, som Lorelei har indtalt, og som varer mellem 45 og 55 minutter hver. Hver eneste sjælerejse er indtalt af Lorelei til sfærisk musik, hun har komponeret til formålet med hendes krystalsyngeskåle, som også aktiverer og løfter dig. Meditationerne skal ligesom sjælerejserne i bogen gennemføres i kronologisk rækkefølge.

Du kan også vælge at synge eller recitere sangen alene som en bøn. Du vil opleve, at energien højnes hver eneste gang, du synger eller reciterer sangen.

Lorelei gennemfører også sjælerejser fra Universets Sang med publikum og hendes krystalsyngeskåle i Lorelei’s Concert Hall. Du kan abonnere på Loreleis nyhedsbrev eller følge hende på facebook, hvis du vil adviseres om hendes ceremonier. Du kan også læse mere om Loreleis Ceremonier her. 

Universets Sang. 15 Sjælerejser. 15 Indvielser. 15 Ceremonier.

Køb bogen, meditationerne og billetter til Loreleis ceremonier her. 

KØB UNIVERSETS SANG

SOMMERSOLHVERV KRYSTALCEREMONI

D. 21. juni kan du deltage i vores Sommersolhverv Krystalceremoni på årets længste dag og korteste nat. Sommersolhverv er den nat, hvor vi fuldender vores skabelsesværk fra året, der er gået, modtager sol-indvielsen og passerer igennem solporten.

 

KØB BILLETTER

SUMMER SOLSTICE INITIATION CEREMONY JUNE 21ST COPENHAGEN

 

On summer solstice, June 21st, Lorelei is leading a Summer Solstice Initiation Ceremony in Copenhagen

Lorelei will share the summer solstice Initiation and activation from The Song of The Universe with the audience as well as a conduct powerful quantum healing ceremony.

Lorelei will play her more than 50 alchemy crystal singing bowls and create stargate solstice field of quantum healing for the audience.

WHERE: Lorelei’s Concert Hall, Copenhagen

WHEN: 21st June 8 -10 pm.

WHO: Everyone are welcome

Language: Danish

Price: 250 Danish kr.

Buy tickets

 

KØB BILLETTER

SUMMER SOLSTICE INITIATION CEREMONY IN COPENHAGEN ON JUNE 21ST

Lorelei is conducting a two hour powerful sound healing ceremony at The Summer Solstice on June 21st. At The Summer Solstice Ceremony Lorelei will play a range of powerful alchemies designed to open your soul’s magnificence as well as initiate the audience through the The Summer Solstice Initiation.

BUY TICKETS

UNIVERSETS SANG

“Da jeg intetanende begyndte at skrive det kapitel, som hører til sangens første vers, ’JEG ER LYSET’, rejste energien sig pludselig omkring mig og dannede en ufattelig søjle af hvidglødende lys, og før jeg så mig om, blev jeg for mit indre blik katapulteret op igennem lyssøjlen, som var den et ormehul i universet.

Energien var så intens, at jeg næsten ikke kunne skrive. Mit kronecenter brændte, og kundaliniens mytiske slanger rejste sig i min rygsøjle i takt med, at jeg blev løftet op igennem lyssøjlens kanal. Mægtige klange tordnede for mit indre øre, og før jeg så mig om, befandt jeg mig i en helt anden virkelighed. Jeg befandt mig nu… på Universets Tag.

Hvad der dernæst skete, kommer du selv til at opleve på den sjælerejse, der venter dig, når du i bogens første kapitel aktiverer den første søjle.“…

Velkommen til Universets Sang. En eventyrlig sjælerejse ind i din bevidsthed.

Universets sang er en interaktiv bog, hvor læseren selv er hovedpersonen, som tager på et spirituelt eventyr – en rejse ind i sin egen bevidsthed.

Som læser er du helten eller heltinden, der rejser gennem 15 universelle porte i bogens 15 kapitler. Hver gang du læser et kapitel, modtager du en indvielse. Det vil sige, at du bliver ført gennem et tema, en oplevelse og en historie, hvor du finder en brik af din sjæl.

Når du – over nogle uger og måneder – har været gennem bogens 15 porte, vil du stå et andet sted i dig selv. Du vil have sluppet en lang række gamle mønstre og overbevisninger, som har holdt dig tilbage, og du vil føle dig løftet, forbundet og fri i dig selv. Du vil have fået kontakt til den gnist af det universelle lys, som bor inden i dig.

Tag med på rejsen til livets træ, hvor dine tusinde navne klirrer i stjernevinden. Træd igennem porten til sjælens have, hvor dit andet jeg sover i evigheden. Og tag med på vandring over stjernebroen til enhedens sø, hvor du vil møde dig selv i alle Universets afskygninger.

Læs, lyt og køb Universets Sang her 

COPENHAGEN SOUND BATH – SÆRARRANGEMENT D. 29. AUGUST

To timers krystalhealing, sjælerejse og kosmisk aktivering. Du vil blive renset, healet, aktiveret og upgradet. Alle er velkomne. Begrænsede pladser. 

KØB BILLETTER

LORELEI HAR UDGIVET MANGE BØGER OG CD'ERE

Du kan købe Lorelei’s bøger og cd’ere med sjælerejser og krystalhealingsmusik i vores webshop.

KØB NU

MØD LORELEIS KRYSTALSYNGESKÅLE

Lorelei arbejder med mere end 40 alkymistiske krystalsyngeskåle, skabt af krystaller, ædelstene, ædelmetaller og mineraler. Alle skåle er fremstillet af Crystal Tones i USA.

LÆS MERE

LÆS, LYT OG KØB LORELEIS SMUKKE KRYSTALMUSIK

Lorelei har indspillet det smukkeste album med sine alkymistiske krystalsyngeskåle. WHITE ELEVATION består af 3 drømmende musikstykker til meditation, healing og fordybelse.

LYT OG KØB
Select your currency