OPENING THE DIVINE HEART

UNIVERSETS SANG – EN SJÆLEREJSE

“Da jeg intetanende begyndte at skrive det kapitel, som hører til sangens første vers, ’Jeg er Lyset’, rejste energien sig pludselig omkring mig og dannede en ufattelig søjle af hvidglødende lys, og før jeg så mig om, blev jeg for mit indre blik katapulteret op igennem lyssøjlen, som var den et ormehul i universet.

Energien var så intens, at jeg næsten ikke kunne skrive. Mit kronecenter brændte, og kundaliniens mytiske slanger rejste sig i min rygsøjle i takt med, at jeg blev løftet op igennem lyssøjlens kanal. Mægtige klange tordnede for mit indre øre, og før jeg så mig om, befandt jeg mig i en helt anden virkelighed. Jeg befandt mig nu… på Universets Tag.

Hvad der dernæst skete, kommer du selv til at opleve på den sjælerejse, der venter dig, når du i bogens første kapitel aktiverer den første søjle.“…

Velkommen til Universets Sang. En ascension proces forklædt som bog.

Universets Sang indeholder en kanaliseret spirituel teknologi designet til at aktivere din lyskrop igennem 15 Indvielser, som hver især har til formål at hjælpe dig til slippe gamle bindinger i tidens stof, og erstatte disse med nye, lysende bevidsthedskoder til dit fremtidige jeg.

Universets Sang er en kærlighedserklæring til de mange indviede lysarbejdere, som igennem liv efter liv har været dybt forankrede i spirituelle praksisser, og som selv går forrest i arbejdet på at skifte og løfte vores kollektive bevidsthed.

Universets Sang indeholder 15 sammenhængende sjælerejser, som fører dig dybt ind livets mysterium. Igennem de 15 sjælerejser opløses de gamle slør og du få adgang til dit fuldendte, evige jeg.

Tag med på rejsen til livets træ, hvor dine tusinde navne klirrer i stjernevinden. Træd igennem porten til sjælens have, hvor dit andet jeg sover i evigheden. Og tag med på vandring over stjernebroen til enhedens sø, hvor du vil møde dig selv i alle Universets afskygninger.

Universets Sang. 15 Sjælerejser. 15 Ceremonier. 15 Indvielser.

 

 

 

UNIVSERSETS SANG UDKOMMER OGSÅ SOM GUIDEDE MEDITATIONER

Lorelei har indspillet de 15 universelle indvielser som guidede meditationer, akkompagneret af hendes krystalsyngeskåle. Den første indvielse,”Jeg er Lyset”, udkommer i juni. Skriv dig op her, hvis du vil notificeres.

CONTACT LORELEI

Vesterbrogade 60A, 1.
1620 Copenhagen V
Denmark

P: +45 70230977
E: info@loreleiuniverse.com
W: www.loreleiuniverse.com

s_facebook

Instagram

s_twitter

Vimeo-Logo