THE SACRED UNION INDVIELSESCEREMONI D. 9. MARTS 2020

“The Sacred Union”-ceremonien d. 9. marts 2020 – en magisk ceremoni under fuldmånen med aktiveringer, indvielse og krystalhealing.

 

THE SACRED UNION INDVIELSESCEREMONI D. 9. MARTS 2020

Den 9. marts kan du deltage i The Sacred Union-ceremonien Lorelei’s Concert Hall – en magisk aften under fuldmånen.

Under The Sacred Union-ceremonien vil vi bygge bro over adskillelsen mellem dit dagsbevidste selv, dit højere selv, og dit ubevidste selv, og du vil favne enheden og smelte sammen med det højeste princip og den største kærlighed.

The Sacred Union tilhører enhver, som opløfter sin bevidsthed i en dybfølt bøn om sammensmeltning med ´den ene´og hjemkomsten til vores større selv.

Til Sacred Union-ceremonien guider Lorelei dig på en universel rejse, som fører dig direkte ind i forbundetheden ‘den ene’ og essensen af dit væsen. Når denne sammensmeltning finder sted, kan denne enhed manifesteres i den ydre verden som et dybfølt møde med en elsket partner.

Samtidig præsenterer Lorelei publikum for sine magiske gonger samt en lang række krystalsyngeskåle og chanter samt spiller forskellige healingsharmonier og meditative musikstykker for publikum.

Under Krystalmeditationen bliver du som altid guidet i dybe, healende meditationer, hvor lydsøjler og klange fra mere end 50 krystalsyngeskåle clearer og transformerer blokeringer og støj i såvel kroppen som i sindet og aktiverer nye, højere vibrationer i vores liv.

Krystallysekroner og blafrende stearinlys i den katedral-lignende koncertsal inviterer til meditativ fordybelse, og under meditationen guides du ind i den dybe bevidsthedstilstand, som healer adskillelse og styrker kontakt til det højeste sted i dig selv.

Alle er velkomne, og det kræver ingen forudsætninger at deltage.

Hvad: The Sacred Union Ceremoni

Sted: Lorelei’s Concert Hall, Vesterbrogade 60 A, 1. sal

Tidspunkt: Den 9. marts 2020 kl. 20-22 (dørene åbner kl. 19.30)

Hvem: Alle. Det kræver ingen forudsætninger at deltage og alle er velkomne

Hvordan: Ceremonien foregår siddende på stole, og du behøver ikke medbringe noget. 

Pris: 300 kr.

Under Krystalmeditationen, bliver du guidet i dybe, healende meditationer, hvor klange fra gonger, chimes og mere end 50 enestående krystalsyngeskåle clearer og transformerer blokeringer og støj i såvel kroppen som i sindet, og aktiverer nye, højere vibrationer i din bevidsthed.

Krystallysekroner og blafrende stearinlys i den katedral-lignende koncertsal inviterer til meditativ fordybelse, og under meditationen guides du ind i en dyb og healende bevidsthedstilstand.

THE SACRED UNION INDVIELSESCEREMONI D. 9. MARTS 2020

“The Sacred Union”-ceremonien d. 9. marts – en magisk ceremoni under fuldmånen med aktiveringer, indvielse og krystalhealing.

 

MØD LORELEIS KRYSTALSYNGESKÅLE

Lorelei arbejder med mere end 55 alkymistiske krystalsyngeskåle, skabt af krystaller, ædelstene, ædelmetaller og mineraler. Alle skåle er fremstillet af Crystal Tones i USA.