<iframe src="https://player.vimeo.com/video/248315652?autoplay=1&loop=1&title=0&byline=0&portrait=0" width="1270" height="714" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

KOM TIL KRYSTALMEDITATION TIL VINTER SOLHVERV D. 21. DECEMBER

Nu kan du deltage i en magisk Krystalmeditation til Vinter Solhverv, hvor Lorelei vil gennemføre en sjælerejsen Jeg er Drømmen fra Universets Sang med publikum.

JEG ER DRØMMEN KRYSTALMEDITATION D. 21. DECEMBER

D. 21. december blænder vi op for “Jeg er Drømmen” Krystalmeditation på selveste Vinter Solhverv – en magisk aften, hvor vi vil gennemføre en meditativ sjælerejse fra Universets Sang.

Samtidig vil Lorelei præsentere publikum for en lang række fantastiske krystalsyngeskåle, heriblandt en tolv-tommers Rosenkvarts krystalsyngeskål, som har en meget dyb og varm healingsfrekvens.

Hvor: Lorelei’s Concert Hall

Hvornår: 21. december kl. 20 – 22

Hvem: Alle er velkomne og det kræver ingen forudsætninger at deltage

Pris: 250 kr.

Under Krystalmeditationen, bliver du som guidet i dybe, healende meditationer, hvor klange fra mere end 50 enestående krystalsyngeskåle clearer og transformerer blokeringer og støj i såvel kroppen som i sindet, og aktiverer nye, højere vibrationer i vores bevidsthed.

Krystallysekroner og blafrende stearinlys i den katedral-lignende koncertsal inviterer til meditativ fordybelse, og under meditationen guides du ind i en dyb og healende bevidsthedstilstand.

Vi ses d. 21. december til Jeg er Drømmen kl. 20-22 i Lorelei’s Concert Hall.

JEG ER DRØMMEN KRYSTALMEDITATION TIL VINTER SOLHVERV I LORELEI’S CONCERT HALL.

To timers krystalhealing, sjælerejser og indvielse fra Universets Sang kl. 20-22. Alle er velkomne, og det kræver ingen forudsætninger at deltage.  

UNIVERSETS SANG

 

1.
Jeg er Lyset. Lyset er i mig.
Jeg er Ånden. Ånden i mig.
Jeg er Vuggen. Vuggen er i mig.
Jeg er dig. Du er i mig.

 

2.
Jeg er Solen. Solen er i mig.
Jeg er Sjælen. Sjælen i mig.
Jeg er Barnet. Barnet er i mig.
Jeg er dig. Du er i mig.

 

3.
Jeg er Drømmen. Drømmen er i mig.
Jeg er Længsel. Længsel i mig.
Jeg er Dansen. Dansen er i mig.
Jeg er dig. Du er i mig.

 

4.
Jeg er Dagen. Dagen er i mig.
Jeg er Livet. Livet i mig.
Jeg er Håbet. Håbet er i mig.
Jeg er dig. Du er i mig.

 

5.
Jeg er Jorden. Jorden er i mig.
Jeg er Havet. Havet i mig.
Jeg er Bjerget. Bjerget er i mig.
Jeg er dig. Du er i mig.

 

6.
Jeg er Ilden. Ilden er i mig.
Jeg er Vinden. Vinden i mig.
Jeg er Stormen. Stormen er i mig.
Jeg er dig. Du er i mig.

 

7.
Jeg er Himlen. Himlen er i mig.
Jeg er Stjerner. Stjerner i mig.
Jeg er Verden. Verden er i mig.
Jeg er dig. Du er i mig.

8.
Jeg er Tonen. Tonen er i mig.
Jeg er Stemmen. Stemmen i mig.
Jeg er Sangen. Sangen er i mig.
Jeg er Dig, Du er i mig.

 

9.
Jeg er Kraften. Kraften er i mig.
Jeg er Styrken. Styrken i mig.
Jeg er Søjlen. Søjlen er i mig.
Jeg er dig. Du er i mig.

 

10.
Jeg er Ordet. Ordet er i mig.
Jeg er Viljen. Viljen i mig.
Jeg er Vejen. Vejen er i mig.
Jeg er dig. Du er i mig.

 

11.
Jeg er Kilden. Kilden er i mig.
Jeg er Visdom. Visdom i mig.
Jeg er Sandhed. Sandheden i mig.
Jeg er dig. Du er i mig.

 

12.
Jeg er Hjertet. Hjertet er i mig.
Jeg er Enhed. Enhed i mig.
Jeg er Freden. Freden er i mig.
Jeg er dig. Du er i mig.

 

13.
Jeg er Vinter. Vinteren i mig.
Jeg er Søvnen. Søvnen i mig.
Jeg er Tiden. Tiden er i mig.
Jeg er dig, Du er i mig.

 

14.
Jeg er Natten. Natten er i mig.
Jeg er Mørket. Mørket i mig.
Jeg er Døden. Døden er i mig.
Jeg er dig. Du er i mig.

 

15.
Jeg er Stilhed. Stilheden i mig.
Jeg er Evig. Evig er Jeg.
Jeg er Altet. Altet er i Mig.
Jeg er i dig. Du er i mig.

 

UNIVERSETS SANG – EN SJÆLEREJSE

“Da jeg intetanende begyndte at skrive det kapitel, som hører til sangens første vers, ’JEG ER LYSET’, rejste energien sig pludselig omkring mig og dannede en ufattelig søjle af hvidglødende lys, og før jeg så mig om, blev jeg for mit indre blik katapulteret op igennem lyssøjlen, som var den et ormehul i universet.

Energien var så intens, at jeg næsten ikke kunne skrive. Mit kronecenter brændte, og kundaliniens mytiske slanger rejste sig i min rygsøjle i takt med, at jeg blev løftet op igennem lyssøjlens kanal. Mægtige klange tordnede for mit indre øre, og før jeg så mig om, befandt jeg mig i en helt anden virkelighed. Jeg befandt mig nu… på Universets Tag.

Hvad der dernæst skete, kommer du selv til at opleve på den sjælerejse, der venter dig, når du i bogens første kapitel aktiverer den første søjle.“…

Velkommen til Universets Sang. En eventyrlig sjælerejse ind i din bevidsthed.

Universets sang er en interaktiv bog, hvor læseren selv er hovedpersonen, som tager på et spirituelt eventyr – en rejse ind i sin egen bevidsthed.

Som læser er du helten eller heltinden, der rejser gennem 15 universelle porte i bogens 15 kapitler. Hver gang du læser et kapitel, modtager du en indvielse. Det vil sige, at du bliver ført gennem et tema, en oplevelse og en historie, hvor du finder en brik af din sjæl.

Når du – over nogle uger og måneder – har været gennem bogens 15 porte, vil du stå et andet sted i dig selv. Du vil have sluppet en lang række gamle mønstre og overbevisninger, som har holdt dig tilbage, og du vil føle dig løftet, forbundet og fri i dig selv. Du vil have fået kontakt til den gnist af det universelle lys, som bor inden i dig.

Tag med på rejsen til livets træ, hvor dine tusinde navne klirrer i stjernevinden. Træd igennem porten til sjælens have, hvor dit andet jeg sover i evigheden. Og tag med på vandring over stjernebroen til enhedens sø, hvor du vil møde dig selv i alle Universets afskygninger.

Få en smagsprøve på Universets Sang her: Læs uddrag 

UNIVERSETS SANG ER OGSÅ UDKOMMET SOM 15 GUIDEDE MEDITATIONER

Lorelei har indspillet de 15 sjælerejser som 15 fantastiske guidede meditationer. Hver sjælerejse fører dig til en ny brik i din sjæls puslespil.

MØD LORELEI'S KRYSTALSYNGESKÅLE

Lorelei arbejder med mere end 40 alkymistiske krystalsyngeskåle, skabt af krystaller, ædelstene, ædelmetaller og mineraler. Alle skåle er fremstillet af Crystal Tones i USA.