<iframe src="https://player.vimeo.com/video/267215980?autoplay=1&loop=1&title=0&byline=0&portrait=0" width="1270" height="714" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

JEG ER HAVET KRYSTALMEDITATION D. 30. APRIL

Nu kan du købe billetter til “Jeg er Havet” Krystalmeditation d. 30. april – en magisk ceremoni under fuldmånen med aktiveringer, indvielse og krystalhealing.

 

JEG ER HAVET KRYSTALMEDITATION D. 30. APRIL

 

D. 30. april blænder vi op for “Jeg er Havet” Krystalmeditation under fuldmånen – en magisk aften, hvor vi vil gennemføre den femte  Indvielse og Sjælerejse fra Universets Sang.

Jeg er Havet bringer dig tilbage til dit oprindelige kærlighedsforhold med Moder Jord, med de salte oceaner, de dybe hellige skove, de majestætiske bjergmassiver … og healer sorgen over det fortabte paradis. Din krop er dit paradis på Jorden, og d. 30. april, vil du modtage ikke blot en spirituel healing, men også en meget fysisk healing i din krop.

Jeg er Havet er en af de mest sødmefulde sjælerejser og Indvielser i Universets Sang.

Samtidig vil Lorelei præsentere publikum for en lang række krystalsyngeskåle og spille forskellige healingsharmonier og meditative musikstykker for publikum.

 

Hvor: Lorelei’s Concert Hall

Hvornår: 1. 30. april kl. 20 – 22

Hvem: Alle er velkomne og det kræver ingen forudsætninger at deltage

Pris: 250 kr.

Hvordan  Køb billet til “Jeg er Havet” d. 30. april. 

Under Krystalmeditationen, bliver du som guidet i dybe, healende meditationer, hvor klange fra mere end 50 enestående krystalsyngeskåle clearer og transformerer blokeringer og støj i såvel kroppen som i sindet, og aktiverer nye, højere vibrationer i vores bevidsthed.

Krystallysekroner og blafrende stearinlys i den katedral-lignende koncertsal inviterer til meditativ fordybelse, og under meditationen guides du ind i en dyb og healende bevidsthedstilstand.

Vi ses  d. 30. april til “Jeg er Havet” Krystalmeditation kl. 20 – 22 i Lorelei’s Concert Hall.

JEG ER HAVET KRYSTALMEDITATION D. 30. APRIL

Kom til Jeg er Livet Krystalmeditation under fuldmånen.To timers  krystalhealing, fordybelse og mediation d. 30. april kl. 20. Alle er velkomne, og det kræver ingen forudsætninger at deltage.

UNIVERSETS SANG

“Og jeg hører hendes sang … jordens sang. Som en dyb, vedholdende nynnen, der pulserer igennem hendes planetariske legeme:

“Jeg er Jorden …” synger hun.

Med ét mærker jeg Jorden i mig. Jeg kan næsten smage jordens livgivende sødme. Oceanernes vuggende rytme. Vindens stille hvisken og skovenes hellige sang.

Jeg bliver ét med Jorden. Mine atomer bliver til jord. Til vand, til træ, til sten. Altimens klange og lyskoder fra søjlen toner igennem mig og skaber et tredje væsen, et tredje sprog, dér hvor hel- heden er mere og større end summen af delene.

Midt i denne symfoniske alkymi ved jeg, at her hører jeg til.

Her hører jeg til. For Jorden er mit hjem, og himmelen er lige her og nu.

Jeg sætter mig på hendes varme, livgivende jord og mærker hende i hver eneste celle i min krop. Hendes livgivende kraft og hendes dybe, rytmiske sang. Hendes hjerteslag. Hendes åndedrag. Som var det mit hjerteslag. Mit åndedrag. Jeg er jorden, og jorden er i mig.

Jeg læner min ryg mod vældige bjergmassiver og mærker klippe og granit som en ufravigelig kraft i mit væsen. Jeg er bjerget, og bjerget er i mig.

Endeløse oceaner glitrer omkring mig, og bølgernes vuggende rytme slår igennem mit hjerte med dybe taktslag. Alle mine sanser er åbne, og havets sang bruser igennem mit væsen. Jeg er havet, og havet er i mig.

Alt er én og samme sang. Universets sang, og sangen fylder mit totale væsen. Og i dette evige nu, ved jeg med fuldkommen vished, at her har jeg hjemme. Lige her. Lige nu.

And so it is.

– Fra Universets Sang – 5. sjælerejse.

UNIVERSETS SANG – EN SJÆLEREJSE

“Da jeg intetanende begyndte at skrive det kapitel, som hører til sangens første vers, ’JEG ER LYSET’, rejste energien sig pludselig omkring mig og dannede en ufattelig søjle af hvidglødende lys, og før jeg så mig om, blev jeg for mit indre blik katapulteret op igennem lyssøjlen, som var den et ormehul i universet.

Energien var så intens, at jeg næsten ikke kunne skrive. Mit kronecenter brændte, og kundaliniens mytiske slanger rejste sig i min rygsøjle i takt med, at jeg blev løftet op igennem lyssøjlens kanal. Mægtige klange tordnede for mit indre øre, og før jeg så mig om, befandt jeg mig i en helt anden virkelighed. Jeg befandt mig nu… på Universets Tag.

Hvad der dernæst skete, kommer du selv til at opleve på den sjælerejse, der venter dig, når du i bogens første kapitel aktiverer den første søjle.“…

Velkommen til Universets Sang. En eventyrlig sjælerejse ind i din bevidsthed.

Universets sang er en interaktiv bog, hvor læseren selv er hovedpersonen, som tager på et spirituelt eventyr – en rejse ind i sin egen bevidsthed.

Som læser er du helten eller heltinden, der rejser gennem 15 universelle porte i bogens 15 kapitler. Hver gang du læser et kapitel, modtager du en indvielse. Det vil sige, at du bliver ført gennem et tema, en oplevelse og en historie, hvor du finder en brik af din sjæl.

Når du – over nogle uger og måneder – har været gennem bogens 15 porte, vil du stå et andet sted i dig selv. Du vil have sluppet en lang række gamle mønstre og overbevisninger, som har holdt dig tilbage, og du vil føle dig løftet, forbundet og fri i dig selv. Du vil have fået kontakt til den gnist af det universelle lys, som bor inden i dig.

Tag med på rejsen til livets træ, hvor dine tusinde navne klirrer i stjernevinden. Træd igennem porten til sjælens have, hvor dit andet jeg sover i evigheden. Og tag med på vandring over stjernebroen til enhedens sø, hvor du vil møde dig selv i alle Universets afskygninger.

Få en smagsprøve på Universets Sang her: Læs uddrag 

KØB DE GUIDEDE SJÆLEREJSER I VORES WEBSHOP

De 15 sjælerejser er indspillet og indtalt af Lorelei, og du kan købe dem enkeltvis eller som samlet pakke. Hver sjælerejse er akkompagneret af Loreleis krystalsyngeskåle og varer mellem 45 og 55 minutter.

MØD LORELEIS KRYSTALSYNGESKÅLE

Lorelei arbejder med mere end 55 alkymistiske krystalsyngeskåle, skabt af krystaller, ædelstene, ædelmetaller og mineraler. Alle skåle er fremstillet af Crystal Tones i USA.